PROMOCIJA KNJIGE "PRIČE SA KUNJSKOG ŽALA"


U SUBOTU 7.SIJEČNJA U 16:30 U PROSTORIMA DOMA KULTURE U TKONU PROF. RADA VRANČIĆ IMA PROMOCIJU KNJIGE „PRIČE SA KUNJSKOG ŽALA“.
RADA VRANČIĆ ROĐENA JE U TKONU RODNOM KUNU NA OTOKU PAŠMANU UDANA U BIOGRAD GDJE JE I RADILA U PROSVJETI I ŠKOLSTVU. PIŠE PRIČE, IGOROKAZE, PJESME INSPIRIRANE SVOJIM ŽIVOTOM I DOGAĐAJIMA U TKONU U PROŠLOSTI. TAKO DA NJENE ZBIRKE SU USITINU BOGATA RIZNICA KUNJSKE PROŠLOSTI I TRADICIJE. DO SADA JE IZDALA 5 ZBIRKI PJESAMA. ODAZIVA SE SVAKOM DOGAĐANJU NA PODRUČJU OPĆINE TKON GDJE I RECITIRA SVOJE PJESME I IZVODE JOJ SE IGRROKAZI U SURADNJI SA TKONSKOM UDRUGOM „Kunjka“.

U subotu su na programu:
Recitatori : Nataša Burmeta – Neviđane, Vinka Titulić – Tkon, Melisa Kesler - Biograd na Moru, Tihomir Benčić – Tkon, Adriana Benčić – Tkon i naravno RADA VRANČIĆ – Biograd na moru
Program će uveličati svojim dolaskom i dužnosnici te zaposlenici Općine Pašman i Tkon kao i uvaženi gosti gosp. Krunoslav Bobić – Pašman, gosp. Draženko Samardžić – ravnatelj Zavičajnog muzeja Biograd na Moru, prof. Ankica Grgić – Biograd na Moru te predstavnici Udruga na području Općine Tkon.
Sve zabavlja klapa KANICA – Tkon.

promocija knjige price sa kunjskog zala