14. natječaj CROPAK za najbolju ambalažu na hrvatskome tržištu!

cropak

Poštovani,
 
u tijeku je 14. natječaj CROPAK za najbolju ambalažu na hrvatskome tržištu!
Pozivamo Vas da nominirate svoje proizvode u kategoriju Ambalaža hrvatskog proizvoda-serije – niže naklade, namijenjenu malim proizvođačima autohtonih, kvalitetnih proizvoda u isto takvoj ambalaži.
U toj kategoriji posebno je izdvojena kategorija Otočni proizvod kojom potičemo proizvođače čije je sjedište na hrvatskim otocima da izvrsnost svojih proizvoda pokažu i kroz ambalažu.

Prijavnica za navedenu kategoriju te Natječaj i pravilnik CROPAK 2017, u kojima su sve potrebne informacije, nalaze se u prilogu.

I ove godine uključit ćemo glas javnosti kategorijom "CROPAK po ocjeni potrošača" koju provodimo u suradnji s agencijom za istraživanje tržišta Hendal d.o.o. Želite li saznata kakva je pozicija vašeg proizvoda u odnosu na konkurenciju, kako su ga potrošači prihvatili i je li udovoljio njihovim očekivanjima s aspekta ambalaže, saznajte prijavom u ovoj kategoriji. Ambalažu će ocjenjivati potrošači u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu, sukladno stručnoj metodologiji istraživanja tržišta i utvrđenim kriterijima.

Natječaj CROPAK otvoren je do 21. travnja 2017., a sve nominirane ćemo predstaviti i proglasiti pobjednike u okviru festivala ambalaže FEST.A CROPAK 2017 (25. svibnja 2017., hotel Sheraton, Zagreb).

Pozivamo da se pridružite cjelokupnom događanju uz aktualan stručni program koji će ove godine bit posvećen inovacijama u ambalažnoj industriji.

Lijep pozdrav,

Željka Livaić
koordinatorica projekta
INFORMACIJE:
TECTUS d.o.o., Radnička cesta 48, 10 000 Zagreb, HR-AB-01-080052025
Tel.:
• +385 1 60 62 884
• Fax: +385 1 60 62 889
• E-mail: cropak@ambalaza.hrNatjecaj i Pravilnik CROPAK 2017
Prijavnica CROPAK 2017